Termékeinket személyesen nyitvatartási időben telephelyünkön veheti át. Amennyiben nincs lehetősége a helyszíni átvételre, az alábbi kiszállítási lehetőségek közül választhat: 

Webox futárszolgálat : 

A Webox kiszállítási költségekkel, illetve részletekkel kapcsolatban kattints ide

Minimum és maximum csomagszúly:
Nincs minimum csomagsúly, a maximum viszont csomagonként 25 kg lehet. Amennyiben a csomag túlsúlyos, azaz meghaladja a megengedett 25kg-ot, nem fogja a futárszolgálat kézbesíteni. Ebben az esetben 1290.-Ft külön díjért házhoz szállítják.

Csomag fizikai mérete lehet:

Az ezen méreteket meghaladó csomagot sem tudja szállítani a futárszolgálat.

A webox kiszállítási költsége: 1290 Ft-tól

Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 1-2 munkanap

DPD : 


A DPD Hungária Kft. 2003 - ban alakult a GeoPost és Lagermax csoport közös vállalkozásaként, majd a cég 2005-ben 100% -ban GeoPost tulajdonba került.
A vállalat a belföldi és nemzetközi csomagszállítás terén egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt, amely köszönhető a belföldi szakértelemnek, és a professzionális nemzetközi háttérnek.

További információk: DPD.com

A DPD kiszállítási költsége : 1090 Ft 

Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 1-2 munkanap


Minden feladott csomagban ÁFÁ-s számlát küldünk, ami már tartalmazza a szállítási költséget is. A szállítási költség minden esetben magában foglalja a csomagolás során felmerülő költségeket is.

Nagyméretű háztartási cikkek szállítása :

A nagyobb méretű termékek szállítási ideje a megrendelés telefonos visszaigazolásától számított 3-6 munkanapon belül kerülnek kiszállításra az ügyfélnek (raktárkészlettől függően). Minden esetben előzetes telefonos egyeztetés előzi meg a kiszállítást. Hétfőtől-Péntekig történő szállítási időintervallum.
A szállított áruk minden esetben biztosítottak.
Ezt a szállítási módot érintő termékeink: