Átvevőpontunkon megváltozott nyitvatartással: hétköznapokon 13:00-17:00-ig várjuk Kedves Vásárlóinkat

Az XLO mobiltelefonok, navigációk, tabletek és egyéb multimédiás eszközök, háztartási termékek és ezen termékek tartozékainak forgalmazásával foglalkozik. Cégünk célja, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőségű termékeket a piacon található legalacsonyabb áron vásárolhassák meg tőlünk. Mindehhez természetesen teljes körű terméktámogatást nyújtunk.
 

Szolgáltatásaink :


Ügyfélszolgálatunk: Az általunk forgalmazott készülékek árai minden esetben tartalmazzák a hatályos ÁFA-t (27%) és az árak forintban értendőek. A készülékek bontatlan csomagolással kerülnek értékesítésre, melyről a csomag feladásának napján számla készül és a csomagban mellékeljük. A vásárlást követően garanciajegyet állítunk ki, amely tartalmazza a megvásárolt termékek esetében a fontosabb tudnivalókat és a garancia időtartamát.Cégünk az esetleges garanciális problémák esetén az ügyintézést elvállalja.
Áraink a készlet erejéig érvényesek.

90 napos garancia:

Ha mégsincs rá szükséged, 90 napig levásárolhatod sérülésmentes, bontatlan csomagolású terméked vételárát a "90 napos csere" matricával jelölt termékek bármelyikére! A csere kizárólag azonos, vagy magasabb vételárú termékekre érvényes!