Üzletünk átalakulása miatt a személyes átvétel lehetősége 05.05-én megszűnt webáruházunkban.

Életmód

Keresés pontosítása

A család az életben a legfontosabb. Gyermekeink biztonsága, egészsége, illetve annak megőrzése elsődleges feladatunk. Legyen szó bébiőrről, orrszívóról, babamérlegről, kompressziós vagy ultrahangos inhalátorról, elektromos orrszívóról – nálunk mindent megtalál.
Ha megvan az egészség – jöhet a játék! Fejlesztő játékok óriási tárházával várjuk a kicsiket és a nagyokat is a webshopban!
A gyermekek kényelmét összecsukható matracokkal, és utazó bilivel szinte bárhol biztosíthatjuk. Ha még hiányzik valami – gyorsan szerezze be most!
Mi a szülők egészségére is gondolunk: méregtelenítő zseléinkkel Önre is vigyázunk!
Ez a zselé a gyomor- és béltraktuson áthaladva megköti a közép-molekuláris méreganyagokat, a patogén baktériumokat és allergéneket és eltávolítja azokat a testből. A termék maga nem kötődik meg. Javítja a szervezet immunitását, enyhíti a különféle betegségek súlyosságát, különösképpen a fertőző hasmenését és más gyomor-, bélrendszeri rendellenességeket és allergiás állapotokat, felgyorsítja a sebek gyógyulását, megfelelő kiegészítése az antibiotikus kezelésnek és elősegíti az alkohol lebomlását. Kíváncsi? Rendeljen most!